HAKKIMDA

Hakkımda

Merhaba, ben Nazif SEZER

Çorlu’da yaşıyorum ve fotoğraf ile video alanında profesyonel olarak çalışıyorum. Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunuyum. Dizi, film ve reklam projelerinde edindiğim tecrübeyle, kendi işimi kurma kararı aldım. Bu alandaki deneyimlerim, işime ve siz değerli müşterilerimizin isteklerine en uygun içerikleri oluşturma konusunda beni motive ediyor.

Görsel hikayeler yaratmak benim için hem bir tutku hem de bir yaşam biçimi. Mesleğimle ilgili yeni teknikler öğrenmekten ve kendimi sürekli geliştirmekten büyük keyif alıyorum. Her projede benzersiz bir enerji ve yaratıcılık katmaya çalışıyorum. Her marka ve müşteri için özel çalışmalar yapıyor; ihtiyaçlarınıza uygun, tam da hayal ettiğiniz gibi içerikler üretiyorum.

Yeni müşterilerle tanışmak ve onlara yaratıcı çözümler sunmak benim için bir zevk. Eğer etkileyici ve profesyonel görsel içeriklere ihtiyaç duyuyorsanız, doğru adrestesiniz.

10 Yıllık

Tecrübemiz ile sizinleyiz

Uzun zamandır edindiğimiz tecrübeye dayanarak, bir markanın ürünlerini en iyi bilen kişilerin kullanıcılar olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, ürünlerinizin ve markanızın faydalarını en iyi şekilde anlatan video ve fotoğraflar üretmeye çalışıyoruz.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?